Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Seger igen.....

Av gurun - 12 oktober 2009 14:22

Ja efter att skådat alla tips under Kommentar-fälten så kan jag med ett leende på läpparna se att i varken västra eller södra blev jag besegrad, som högst va det någon som fick samma poäng som mig men som ni redan vet så går jag vinnande ur det då, N får ni rycka upp er lite om ni ska få höra lite personlig intressant fakta om mig, 4-0 nu ;)


Om ja ska skriva lite om omgången som varit kanske......


Om vi börjar med den södra så går det ju inte undgå höjdarnas knall i borgholm, riktigt starkt måste jag säga och som jag krev förra veckan så har inte borgholm imponerat trots tidigare segrarna, kanske inte går riktigt så lätt för borgholm iår ändå?

Nybro körde totalt över ariel i fredags men ariel reste sig och körde senare över Kalmar vilket va det viktigaste för ariel då de är lagen i botten man måste slå i första hand.

Ryd-Älmhult blev som väntat en jämn fight och ryd fick sin första poäng, tro mig de kommer mera....

Helgens "snackis" både här och på andra hemsidor har varit Färjestaden-Olofström där domarna visst dömt något i hästväg till Färjestadens fördel och eftersom jag inte va där kan jag inte säga mer än att jag tycker det är grymt trist om alla lag kommer få jobba så mycket i uppförsbacke varje gång man möter fibken på ön, räcker de inte med uppförsbacken på ölandsbron?

Annars va det väl inget sådär, Fliseryd vann som väntat över hovmantorp som fått en väldigt tuff start framförallt lottningsmässigt då man mött tre bra lag änsålänge, man möter kalmar hemma nästa helg då får man en rejäl chans till revansch.


Den västra serien omgång 3 då....

Den startade redan i onsdags med toppmöte mellan Gnosjö och Värnamo och jag va såååå nära på att sätta tipset, det va väl om man ser till matchhändelserna aldrig nära något annat än en Gnosjö seger, Ledning 5-0 säger sitt...Värnamo har mött svaga lag till en början men mötte nu ett starkt gnosjö och fick bekänna färg...Har gnosjö tillgång till samma lag som man haft änsålänge kommer man bli grymt svåra att haka på i toppen, men då är frågan vad detta gibf ska göra högre upp? Man har sitt GIBK i nästa serie och man kommer inte om man ens får spela i samma serie som sin moderföreningså Gnosjö IBFinte spela högre än den nya div.3 nästa år eftersom moderföreningen förmodligen hamnar i nya tvåan....Kan vara bra läge att komma tvåa efter Gnosjö med andra ord....

I fredags vann också med nöd och näppe Ingelstad i Kvillsfors efter en dålig insats enligt deras hemsida men tre poäng är tre poäng även om ingelstads målskyttar har en del att bevisa för att nå upp till mina förväntningar innan säsongen.

Gränna har överraskat mig rejält, nu slog man väckelsång borta vilket inte många kommer göra iår, nu har man mariannelund hemma och vinst där så hakar man på toppen rejält.

Mariannelund fick som väntat svårt med Hannos Bodafors som revanscherade sig efter snöpliga förlusten hemma mot v-sång förra veckan.

Wrigstad tog sin första trepoängare hemma mot teleborg vilketk ommer göra gott för självförtroendet och lite arbetsro i genomfartsmeteropolen Vrigstad.




Nästa omgång är det många intressanta matcher, i den västra är väl Värnamo-Väckelsång en riktigt bra värdemätare för båda lagen där Värnamo vid seger fortsätter haka på gnosjö och väckelsång har då en rejäl uppförsbacke, vid tvärtom så är det läge för Gnosjö att rycka ifrån konkurenten VIK och väckelsång hakar på.

I den södra är det två matcher som känns extra heta och det två toppmöten, det första mellan Olofström och Fliseryd och den andra mellan Älmhult och Borgholm, alla dessa fyra lagen ligger topp 5 så ska bli grymt intressant.


Börja tippa redan nu här i Kommentar-fälten så ni kan samla ihop några tips och kanske slå mig en gång ; )

Mitt tips kommer i veckan!


 
 
Ingen bild

managern

12 oktober 2009 16:02

jag vill gifta mig med dommarna...dom har förgyllt hela min vecka...undebrar seger mot dem=)..forza oibk

 
Ingen bild

...

12 oktober 2009 17:02

Får jag bara fråga vem du är gurun? spelar du själv och vart kommer du ifrån? du verkar ju onekligen ha en grymt bra koll på lagen iaf =)

 
Ingen bild

Ragnar

12 oktober 2009 21:00

Höjdarna har fått klart med Andreas Viktorsson från Craftstaden. Ingen dålig förstärkning...
Från hemsidan:
Höjdarnas KF har gjort klart med ett tungt nyförvärv i Andreas "Bea" Victorsson, 29 år, en spelare med mångåriga meriter från division 1 och division 2 spel med Craftstadens IBK.

 
Ingen bild

östra

12 oktober 2009 22:58

Höjdarna lär väl inte heller bli sämre med nyaste förvärvet Andreas Victorsson från Craftstaden

 
Ingen bild

...

13 oktober 2009 12:48

Visst vann gnosjö rättvist, men knappast dominerade dom. Skott statistik? 2 mål kom av skott som tuschade en vad och en skottmiss blev en jobbig sarjretur.. Tur kan man inte skydda sej emot.. ;)

 
Ingen bild

Jerry, västra serien

15 oktober 2009 16:24

Bodafors IBS - Kvillsfors IF 8-4
Teleborg IBF - Gnosjö IBF 3-7
Gränna AIS - Mariannelunds AIS 7-4
Värnamo IK - Väckelsångs IK 5-3
Ingelstad IBK - Forserums IF 6-5

 
Ingen bild

Evert

16 oktober 2009 07:07

Bodafors IBS - Kvillsfors IF 9 - 2
Teleborg IBF - Gnosjö IBF 3 - 4
2009-10-17
Gränna AIS - Mariannelunds AIS 7 - 4
2009-10-18
Värnamo IK - Väckelsångs IK 4 - 5
Ingelstad IBK - Forserums IF 8 - 3

 
Ingen bild

kalle

16 oktober 2009 17:19

BIBS- KIF 6-3
TIBF - GIBF 3-5
GAIS -MAIS 7-5
VIK - Väckelsångs IK 8-3
IIBK - FIF 5-7

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gurun - 26 november 2009 23:13

Börjar lugna ner sig nu med grejjerna i mitt liv som gjort att ja inte riktigt kunnat koncentrera mig på denna bloggen så mycket sista tiden men nu är det på uppgång igen känner jag och nu har jag sug igen!   Kort analys om förra omgången först.....

Av gurun - 20 november 2009 16:11

Södra serien. Nybro - Fliseryd  4-7 Fliseryd har ett bra lag med rejäl spets, nybro saknar spetsen men är starka hemma så skulle kunna störa men jag tror inte de räcker. Färjestaden - Borgholm 5-6 Derby på Ön, Qasim tillbaka i borgholm,...

Av gurun - 17 november 2009 14:47

Ja då va de dags att även analysera den södra serien på samma sätt, kul förresten att de är uppskattat att jag skriver igen, sprid det till era lag så får vi det till en rejäl mötesplats för alla som är intresserade av division 4!   Analys av ...

Av gurun - 16 november 2009 12:21

Hej igen vänner! Får hoppas de finns lite läsare kvar till den här bloggen iallefall trots min svaga uppdatering senaste tiden, ska försöka bli bättre de har ni mitt ord på, och nej jag är inte blomman, jag känner inte ens blomman utan vet bara ...

Av gurun - 9 november 2009 01:25

Hej, gurun här igen, de har hänt lite saker i mitt liv som gjort att jag just nu inte kunnat fokusera på innebandyn men tackar er som skrivit och gett mig stöd trots min frånvaro ett tag de är ni som gör att man verkligen vill fortsätta och jag lovar...

Presentation

Omröstning

Vad saknar man mest i dessa lägre serier?
  Intresse, för dålig bevakning av massmedia som exempel.
 Matcharrangemang av klubbarna ska vara bättre så det blir lite drag kring matcherna
 Publiken!
 Seriösa föreningar och lag
 Fina idrottshallar!
 Bättre domare!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Diskutera och läs i gästboken här!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards